Jubileumuitgave 50 jaar GMK

 

In de muziekgeschiedenis mag 50 jaar dan kort zijn, maar een amateurkoor zoals het Gents Madrigaalkoor mag met zijn 50 jaar trots zijn op zijn eigen geschiedenis: over de jaren heen zongen een goede 600 koorleden meer dan 500 partituren op meer dan 300 concerten en 12 eigen cd’s. Ze voerden grote klassiekers uit, maar ook hedendaagse (Vlaamse) koorliteratuur, a capella of met symfonie-orkest. Ze stonden op grote podia (Bozar, Palau de la Música Catalana, de Bijloke…), zongen op festivals (Europa Cantat, Festival Van Vlaanderen…), wonnen belangrijke prijzen (o.a. Koor van het Jaar in 2002-2003), en zongen met bekende dirigenten, solisten en orkesten. Johan Duijck is reeds 44 jaar dirigent.

 

Meer dan genoeg stof dus om te koesteren en met u te delen in de Jubileumuitgave 50 jaar Gents Madrigaalkoor:

 De Jubileumuitgave 50 jaar Gents Madrigaalkoor bestaat uit een boek (100 pagina's met de geschiedenis van het koor, anekdotes, foto's en interviews), een video-opname van het Jubileumconcert van 22 april jl. en een documentaire waarin we interviews en getuigenissen afwisselen met eigen beeld- en audiomateriaal en fragmenten uit VRT-reportages. 

Bestellingen:

U kunt de uitgave bij elk koorlid bestellen of volgende procedure volgen:

  • Overschrijving van € 25 + € 6 verzendingskosten op IBAN BE90 0680 9219 9032 van Gents Madrigaalkoor.
  • Vermeld uw naam, adres en het aantal.
  • Het best kunt u uw bestelling bevestigen via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, adres, aantal en het bedrag dat u heeft overgeschreven.