Organisatoren & pers

 

Nu al meer dan 50 jaar beleeft het Gents Madrigaalkoor samen met zijn dirigent Johan Duijck plezier aan zingen. Zomaar zingen? Nee: zingen op een hoog niveau, zingen onder deskundige leiding, en mooie muziek zingen. Soms brengen we grote werken – zoals “Die Schöpfung” van Haydn, het “Requiem” van Mozart en zo vele andere werken – en soms halen we kleinere parels van onder het stof. 

In de periode van april 2018 tot eind 2019 heeft het Gents Madrigaalkoor opnieuw ambitieuze plannen. Niet minder dan vier volwaardige producties liggen op de plank, zodat organisatoren hun publiek – hoe divers ook – muziek naar hartelust kunnen aanbieden. 

En dat we publiek kunnen trekken, hebben we intussen bewezen! Onze jubileumconcerten in april 2017 brachten niet minder dan 1.200 mensen op de been om mee te genieten en – zowaar – mee te zingen. 

Ook in de komende werkjaren heeft het koor dus heel wat te bieden. U kan de verschillende mogelijkheden bekijken in onze informatie-brochure, en steeds contact opnemen met de verantwoordelijken binnen het koor:

 

Contactpersoon concerten en organisatie:
Hugo Bourgeois
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon communicatie:
Eline Uvin
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

koorfoto 2017