Concertagenda

Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor meer concertnieuws!

 

Kerstconcert Gentbrugge

Sint-Eligiuskerk Gentbrugge zaterdag, 14 december 2019 16:00

In een sfeervol kerstconcert zingt het Gents Madrigaalkoor "der Stern von Bethlehem" van Joseph Rheinberger. Een kort, stemmig Kerstoratorium voor koor, twee soli en piano. In het tweede deel van het concert brengen we een aantal christmas evergreens. Het concert vindt plaats ten voordele van Lisanga vzw. Het Gents Madrigaalkoor zingt onder (bege)leiding van Johan Duijck.

Kerstconcert Sint-Kruis Brugge

Heilige Kruisverheffing en Sint-Jozefkerk Sint-Kruis (Brugge) zaterdag, 21 december 2019 19:30

Deze winter brengen we je in Sint-Kruis Brugge graag in de kerstsfeer met een leuke mix van gekende en minder gekende werken. Meer informatie volgt!

Kerstconcert Kalken

Sint-Denijskerk Kalken donderdag, 26 december 2019 19:00

Deze winter brengen we je in de Sint-Denijskerk te Kalken graag in de kerstsfeer met een leuke mix van gekende en minder gekende werken. 

Toegangskaarten kosten 12 euro in VVK & 15 euro ADK. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Reservatie kan via telefonisch op he tnummer 09.367.55.39 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.